8 LEILIGHETER VED HAVET

Nedre Holtet er et nytt boligfelt sør for Harstad. Det ligger perfekt plassert med utsikt mot Vågsfjorden og nydelige solforhold. Det har kort vei til busstopp for både nordgående mot sentrum (ca 40 meter) og sørgående (ca. 200 meter). Bussene har hyppige avganger i begge retninger. Det er gangavstand til dagligvarebutikk, byggevare, restaurant og fritidshandel.

Boligområdet var etablert på 70 og 80 tallet og består av eneboliger og småhus, det er løkkebaner, lekeplasser og ballbinge i umiddelbar nærhet.

 

 

Beskrivelse

Leiligheten er praktisk, med fokus på gode løsninger. Det leveres carport, romslig balkong med glassrekkverk (for leilighet i 2. etasje)/terrasse under tak (for leilighet i 1. etasje), utebod i carport og tre soverom. Firemannsboligen i Selnes-serien har en ekstra kvalitet som mange setter stor pris på. Carport gir bilen beskyttelse mot vær og vind, samt kjærkommen lagrings-plass til for eksempel ski, sykkel og andre nødvendigheter i et hushold.

I 1. etasje har leiligheten direkte utgang til uteområdet, som er perfekt for dem som liker å stelle med hage eller for barn som ønsker å leke utenfor men i det trygge åsynet til foreldrene. Det er også kort vei fra kjøkkenet til de som elsker å grille ute om sommeren, eller hele året om man ønsker det. I første etasje er det også en del av uteplassen som er overbygd som gjør det mulig og praktisk å tørke klær i usikkert vær, eller lagre utemøbler og andre ting som bør stå under tak ved snø og regn.

 

Om leilighetene

Dette prosjektet blir gjennomført etter de siste byggforskriftene TEK 17.

Leiligheten er romslig og har hele tre soverom, noe som gir mye rom å spille på når man skal dekke de ulike behov og funksjoner. Den dekker en families behov, eller om barna er vokst ut av huset kan du likevel la dem komme hjem til egne rom.

Ved inngangen i finner man en garderobe på hele 3,8 m2 og et romslig vindfang. Videre har man tilgang til eget gjestetoalett og et romslig bad på 6 m2. Det største soverommet er på hele 14,3 m2 og gir plass til en stor skyvedørsgarderobe. De andre to soverommene er ca 8 m2 og kan brukes både som kontor, TV-stue, soverom eller som innedørs bod. Gangen mellom kjøkken/stue og soverom gir et skjermet inngangsparti og en fin inndeling av leiligheten.

Den store stuen og kjøkkenet gir en hyggelig nærhet til hverandre når noen lager mat eller noen følger med på nyhetene. Rommet er også perfekt når man har gjester der man gjerne beveger seg mellom de to sonene med ulike funksjonaliteter.

Tilgjengeligheten til uteplassen er kjærkommen for beboere i alle aldre. Store vindusflater fyller oppholdsrommene med lys og er med å øke livskvaliteten til beboere i hverdagen. Lys gir energi og hjelper på humøret til oss mennesker, og er dermed en viktig kilde til trivsel og hygge.

 

 

Kjøkken

Kjøkkenet er nøye planlagt og plassert av erfarne kjøkkendesignere. Det er sørget for gode store arbeidsflater, fornuftig plassering av hvitevarer og at beboerne skal ha tilstrekkelig med lagringsplass. Kjøkkenet leveres fra JKE eller Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens. Vil du gjøre personlige valg på kjøkkenet vil vi tilrettelegge gjennom vår tilvalgsløsning slik at du trygt kan velge kjøkkenet akkurat slik du drømmer om.

Ved kjøp av boligen vil dere ha mulighet til å oppgradere til andre typer kjøkkenflater og benker innenfor det mulighetsrommet som er satt i planløsningen og prisbildet.

Profesjonelle kjøkkenkonsulenter vil kunne være tilgjengelig for å gjøre ønskelige endringer på kjøkkenet. De vil informere om hvilke valgalternativer som følger med kjøp av boligen.

 

 

Baderom 

Badene leveres med flis på gulv og våtromsplater på veggene. Baderomsmøbler og dusj i moderne utførelse fra Vikingbad og Linn bad. Sett ditt eget preg på badene og skap SPA-følelsen hjemme.

 

Overflater i andre rom

Alle overflater (unntatt bad) leveres gipset med valgfri farge, listefrie overganger mellom vegg og tak og listefrie løsninger mot vindu. I vår boligportal kan du fritt velge farger i god tid før innredningen av din leilighet starter. Når du er fornøyd med dine valg signerer du dine valg med BankID. Ønsker du bistand med denne prosessen vil vi selvfølgelig være tilgjengelig i hele perioden.

Dører er av kompakt type Sletten fra Bygg1 Produkter. Den er også levert med karm med dempelist. Gode dører skaper gode rom, og det har vi lagt stor vekt på i dette prosjektet.

På gulvet er det prosjektert Pergo laminat av type Moderne Grå Eik. I tilegg vil du kunne velge fra våre andre typer kvalitetsgulv i boligportalen. Vindfang er med varmekabler og fliser.

Tilvalg fra elektroentreprenør vil være

  • Spotlights
  • Smarthus
  • Ladeboks for el-bil
  • Varmekabler i valgfrie/alle rom
  • Ekstra stikkontakter og lyspunkter etter ønske
  • Leiligheten i 2. etasje kan velge vedovn

 

Leiligheten i 1. etasje har vannbåren varme

 

Merk! Bildene viser illustrasjoner av boligen. Teknisk tegning gjelder.